MENU Weselne

/
/
Menu weselne
Menu

Dania z Wołowiny

  • Stek z polędwicy pieczony na grillu podawany z sosem De Luxe, z frytkami i bukietem różnych rodzajów sałat
    Grilled beef steak with a De Luxe sauce, served with chips and variety of side salads Rindfleisch Steak, gegrillt, serviert mit De Luxe Sauce, Pommes und verschiedenen Salaten
    15.00
  • Stek „Sewilla” (polędwica w cieniutkich plastrach bekonu) podawany z gruszką, borówkami, pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
    „Sevilla” steak (sirloin in thin Bacon slices), served with pear, bilberries, backed patatoes, and a cabbage lettuce salad
    15.00
  • Medalion cielęcy podawany na szpinaku z ziemniakami i sałatką z pomidorów
    Calfskin medallion, served in spinach with potatoes and tomato side salad Kalbfleisch, serviert auf Spinat mit Kartoffeln und Tomaten Salat
    15.00
Menu

Dania z dziczyzny

  • Zając w śmietanowym sosie podawany z krokietami ziemniaczanymi i sałatką z buraczków
    Hare in a sour cream sauce, served with potatoes-balls and beetroot side salads Hase in der Sahnesauce mit Kartoffeln Kroketten und Roten Beete Salat
    15.00
  • Gulasz z jelenia podawany z kluseczkami kładzionymi i zieloną sałatą
    Deer stew served with boiled potato dumplings and green salad Reh-Gulasch serviert mit Spotzle und grunem Salat
    15.00
Menu

Dania z wieprzowiny

  • Golonka z wody podawana z chrzanem, musztardą, ziemniakami i kapustą zasmażaną
    Knuckle from water, served with horse-radish, potatoes and parboiled cabbage Eisbein (gekocht) mit Meerrettich, Senf, Kartoffeln und gebacken Kohl
    15.00
  • Golonka po bawarsku podawana z sosem bawarskim, ziemniakami, kapustą zasmażaną, chrzanem i musztardą
    Bavaria-like knuckle, served with Bavaria sauce, potatoes, parboiled cabbage, horse-radish and mustard Eisbein nach Bazerischer Art, serviert mit bayerischer Sauce, Kartoffeln, gebackenem Kohl, Meerrettich und Senf
    15.00
  • Stek z polędwicy wieprzowej w kremowym sosie z kurkami podawany z kluseczkami kładzionymi i sałatką z buraczków
    Sirloin steak in cream sauce with chanterelles, served with dumplings and beetroot side salad Schweinefleisch steak mit Pfifferling Rahmsauce, serviert mit Klooen und Roten-Beete-Salat
    15.00
  • Potrawa ze schabu i borowików szlachetnych w śmietanowym sosie podawana z ziemniakami rosti i fasolką szparagową w bekonie
    Pork loin with gentle boletuses, in cream sauce, served with roasted potatoes and green beans in beacon Schweinfleischspeise mit Steinpilzsahnesauce serviert mit Rusti und Spargel Bohnen im Speck
    15.00
  • Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonym pieprzem podawane z przesmażonymi kopytkami i surówką
    Medallions of pork in a sauce with green pepper, served with fried potato dumplings and cabbage lettuce salad
    15.00
  • Kotlet schabowy podawany z ziemniakami i mizerią
    Pork chop served with potatoes and cucumber salad Schweinekotelett serviert mit Kartoffeln und Gurkensalat
    15.00
NASZA LOKALIZACJA
KONTAKT
EMAIL