MENU CATERINGOWE

/
/
Menu cateringowe
Menu

Przystawki zimne

  • Plastry pieczonego indyka z owocami w maladze
    15.00
  • Medaliony ze schabu z musem śliwkowo-koniakowym
    15.00
  • Roladki z szynki ze szparagami
    15.00
  • Pasztet z dzika z gruszką i żurawiną
    15.00
  • Plastry wędzonego pstrąga z sosem kaparowym
    15.00
  • Plastry wędzonego łososia z sosem kaparowym
    15.00
  • Roladka z wędzonego łososia
    15.00
  • Różyczki z szynki schwarzwaldzkiej z sosem balsamico
    15.00
  • Szynka schwarzwaldzka na mozzarelli i pomidorze
    15.00
  • Płatki szynki schwarzwaldzkiej z melonem
    15.00
  • Fileciki z kaczki podawane z płatkami gruszki i żurawiną
    15.00
  • Roladka drobiowa z suszonymi pomidorami
    15.00
  • Medaliony z polędwiczki wp. podawane z kremami
    15.00
  • Roladka z polędwiczki z suszonymi grzybami
    15.00
  • Medaliony z polędwicy wołowej garnirowane owocami
    15.00
  • Plastry polędwicy wołowej pieczonej - caripaccio
    15.00
  • Galantyna z kaczki z żurawiną
    15.00
  • Wybór jaj faszerowanych pastami:
    – szynkową – pieczarkową – łososiową
    15.00
Menu

Przekąski zimne

  • Zapiekany łosoś z masełkiem cytrynowym podany na sałatce z kippersa
    15.00
  • Mus z wędzonego łososia
    15.00
  • Dorsz w sosie greckim
    15.00
  • Tradycyjne śledzie w oleju
    15.00
  • Tradycyjne śledzie w śmietanie
    15.00
  • Tatar z łososia wędzonego
    15.00
  • Tatar z łososia świeżego
    15.00
  • Rolada z łososia
    15.00
  • Rolada rybna z kawałkami łososia
    15.00
  • Roladka z soli ze szparagami
    15.00
  • Filety z sandacza w galarecie
    15.00
  • Galantyna rybna
    15.00
Menu

Sałatki

  • Sałatka z kurczaka i winogron z płatkami migdałowymi
    15.00
  • Sałatka z grillowanej polędwiczki z pestkami dyni
    15.00
  • Wykwintna sałatka z serami pleśniowymi
    15.00
  • Sałatka winogronowa z gruszką na sałacie lodowej
    15.00
  • Sałatka z paluszków krabowych z selerem naciowym i kukurydzą
    15.00
  • Sałatka z kurczakiem, serem roguefort, orzechami włoskimi i rukolą
    15.00
  • Sałatka z szynką parmeńską, suszonymi pomidorami i parmezanem
    15.00
  • Sałatka caprese z mozzarellą, pomidorami i świeżą bazylią
    15.00
  • Sałatka z grillowanego indyka z sałatą lodową i sosem czosnkowym
    15.00
  • Sałatka restauratorki (bukiet różnych sałat z serami i grillowanym kurczakiem)
    15.00
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
    15.00
  • Sałatka ziemniaczano-śledziowa z ogórkami kiszonymi
    15.00
  • Sałatka śledziowa
    15.00
  • Sałatka z tuńczyka
    15.00
Menu

Bufet zimny

  • Tartinki
    – z szynką parmeńską i wiórkami parmezanu
    – z serem kozim i grillowaną papryką
    – z serem rokpol i pistacjami
    – z rostbefem i sosem cumberland
    – z pstrągiem wędzonym i sosem kaparowym
    – z plastrami łososia wędzonego i kremem feta
    – z serem ementaler i owocami
    15.00
  • Szaszłyki coctailowe
    – z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi i bazylią
    – z kabanosami i marynatami
    – z grillowanym kurczakiem i ananasem z sosem cumberland
    – z grillowaną gruszką i serem pleśniowym
    15.00
  • Muszle makaronowe z sałatką krabową
    15.00
  • Bruschetta z włoską salami, papryką i pomidorami
    15.00
  • Różyczki z wędzonego łososia z serkiem chrzanowym
    15.00
  • Polędwiczka w rulonikach grillowanej cukinii
    15.00
  • Ruloniki z bakłażana faszerowane serkiem feta i paparyką
    15.00
  • Seler naciowy z pastą roguefort i orzechami włoskimi
    15.00
  • Faszerowane ogórki kremem z serka śmietankowego
    15.00
NASZA LOKALIZACJA
KONTAKT
EMAIL